ep actividad minera de berkeley
BERKELEY

Berkeley s'enfonsa aquest dilluns a la borsa després de la decisió del Govern de tombar finalment el seu projecte de mina d'urani a Salamanca, decisió que es va conèixer divendres després del tancament del mercat.

  • 0,22€
  • 3,26%
Análisis Técnico
S1
0.068
S2
0.1480
R1
0.1937
R2
0.1937
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

La companyia ha enviat aquest dilluns una nota a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) en què informa que "seguirà defensant amb fermesa la seva posició i estudiarà immediatament la gamma d'opcions legals disponibles" després del 'no' del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic (MITECO), que considera il·legal.

Tècnicament, el gràfic del valor parla per si mateix. Aquest ha despertat amb un imponent buit baixista al nivell dels 0,1480 euros. I fins que no es tanqui no tindrem el més mínim senyal de fortalesa en el subjacent. L'únic a on agafar-se dins que estem parlant d'un títol molt baixista en tots els terminis, és al fet que el tenim a les portes de la base del canal baixista pel qual es desplaça el valor des de fa any i mig, coincidint pràcticament amb els mínims d'aquest estiu als 0,1220 euros. Aquest és el suport més important en aquest moment i per sota ja no hi ha res fins als mínims històrics als 0,068 euros.

Noticias relacionadas

contador