ep archivo   oficinas de berkeley en retortillo salamanca
BERKELEY - Archivo

Berkley ha informat, mitjançant un comunicat emès per la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), que tant a les borses espanyoles com a l'australiana han reprès la cotització aquest dimecres, després de la suspensió a la Borsa d'Austràlia, amb efecte del 2 de novembre, que va provocar que el regulador dels mercats espanyol també paralitzés temporalment la negociació dels títols de la companyia.

  • 0,21€
  • -0,24%

Segons explica a través d'un comunicat, Berkeley ha rebut una demanda de Singapore Mining Acquisition (una subsidiària de l'Autoritat d'Inversions d'Oman (OIA), anteriorment Fons de Reserva General de l'Estat d'Oman) en relació amb l'acord de inversió i el pagaré convertible celebrat el 2017.

La demanda al·lega que la suma principal de 65 milions de dòlars del pagaré convertible és immediatament pagable per la companyia a causa d'al·legacions que el contracte d'inversió i el pagaré convertible han estat frustrats, repudiats i/o ha passat un esdeveniment d'incompliment. Berkeley disputa enèrgicament les acusacions i reclams fets per OIA i actualment està buscant assessoria legal en relació amb l'assumpte.

La negociació dels valors ordinaris de Berkeley s'ha realitzat amb normalitat a la borsa de Londres.

Noticias relacionadas

contador