bitcoin-la-police-allemande-a-la-recherche-d-un-mot-de-passe-a-50-millions-d-euros rsz

En realitat les importants caigudes d'aquest dimarts en el bitcoin no signifiquen res, no tenen implicacions xartistes de cap tipus. Es tracta d'un simple ajust/correcció proporcional de les importants pujades prèvies.

  • 64.638,54$
  • 1,18%
Análisis Técnico
S2
53100
R1
65500
R2
65500
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Acció-fase de reacció. Així és com es mouen els preus als mercats i en el cas del bitcoin tot és més exagerat, per al bo i per al dolent. No podem descartar que l'actual fase correctiva dugui el futur del bitcoin a l'antiga zona de resistència, ara suport, dels 41.500 dòlars. Al seu moment vam parlar de la rellevància d'aquest nivell com de la clavicular d'un 'cap i espatlles' invertit, i pot ser que ara estiguem assistint a un típic, però violent retrocés temporal al nou suport. Així és el bitcoin, els moviments importants a l'alça i a la baixa es produeixen en un obrir i tancar d'ulls i quan ningú els espera.

Però per la resta tot segueix igual, no ha canviat realment. El bitcoin segueix sent molt alcista a mitjà i llarg termini, cosa que no treu perquè a curt puguem veure més caigudes. Arribats a aquest punt, ara les zones de control les tenim als 41.500 dòlars com a suport i com a resistència tenim els 53.125 dòlars (màxims d'aquest dimarts) i els màxims històrics als 65.520 dòlars. I per sobre la xifra rodona i psicològica dels 100.000 dòlars. Tot és possible en el bitcoin ja ho sabeu, però el camí no ens ho posarà gens fàcil. Invertir en el bitcoin implica assumir que podem assistir a caigudes del 60%-70% en moments puntuals sense que en realitat res canviï. El bitcoin no està fet per a inversors amb poc estómac.

btc080921
Gràfic diari del futur del bitcoin

Noticias relacionadas

contador