usa-tesla-requis-de-rappeler-158-000-vehicules-pour-un-probleme-d-ecran-tactile

No ens enganyem, les caigudes de Tesla i de NIO durant els últims mesos ho són a nivell sectorial. Puntualment un ho pot fer millor o pitjor que l'altre, però es tracta d'un moviment sectorial.

  • 179,83$
  • 1,22%
Análisis Técnico
S1
21.62
S2
43.22
R1
49.76
R2
49.76
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Des dels màxims històrics de principis d'any NIO es deixa un 50% i Tesla, un 33%, perd un terç del seu valor. Els dos presenten un important suport en els mínims de l'espelma en forma de 'martell' de la sessió del 5 de març. En el cas de la companyia xinesa el suport es troba als 31,91 dòlars, mentre que en el cas de la companyia nord-americana es troba als 543,49 dòlars. Molts de vosaltres direu quin mal que s'hagi perdut l'MM200 diària en el valor. Però sabem que aquesta genera molts senyals falsos, molt soroll. Són molts els exemples de companyies clarament alcistes de llarg termini (com ara Apple) on en ocasions es perforen aquestes mitjanes a la baixa i dies després els preus la recuperen sense cap tipus de problema. A més, els que són assidus lectors de Bolsamanía saben que la que sí que és infal·lible és l'MM200 setmanal. La diària falla molt, massa, diria jo. Cosa que no treu per mirar-ho una mica de reüll, però res més.

No obstant això, em quedo sobretot amb el suport que NIO té en els mínims del 'martell' i que s'ha posat a prova com a suport durant els últims dies de fortes caigudes. Diguem que si cal llançar-se a la piscina en el valor és ara, amb una ordre de prou pèrdues en preus de tancament per sota el 'martell'. Estem davant d'un "ara o mai". L'equació rendibilitat-risc es òptima en aquest moment pel costat llarg, el 'stop' esmentat. La forta sobrevenda diària i setmanal també apunten en aquest sentit, la possibilitat que la sèrie de preus estigui tractant de construir un sòl de mercat al voltant dels nivells actuals.

nio1305212
Gràfic diari de NIO

I aquí podem veure el gràfic de Tesla. Pràcticament és un calc, amb l'excepció que aquest està aguantant de moment per sobre de l'MM200. Però la clau segueix sent en el mateix nivell, els mínims del ''martell', als 539,49 dòlars.

tsla130521
Gràfic diari de Tesla

Noticias relacionadas

contador