usa-tesla-requis-de-rappeler-158-000-vehicules-pour-un-probleme-d-ecran-tactile

Tesla ha passat aquest dilluns pel confessionari al tancament de mercat. La fabricant de cotxes elèctrics ha declarat uns ingressos durant el primer trimestre de 2021 per valor de 10.390 milions de dòlars, un 74% més que fa un any. Una xifra per sobre de les estimacions, que parlaven de 10.290 milions.

  • 657,62$
  • 2,21%

També ha sorprès amb el benefici per acció (BPA). Els de Elon Musk han presentat uns guanys de 93 centaus enfront dels 79 centaus que esperava el consens d'analistes.

Com és habitual després de la presentació de resultats, les seves accions estan experimentant forts moviments a Wall Street. Concretament s'estan deixant més d'un 2% al premarket, una caiguda que tampoc és una sorpresa. "Sol ser un valor que ho fa millor abans dels resultats i després d'aquests sol venir una fase correctiva", explica José María Rodríguez, analista tècnic de Bolsamania.

Tesla acumula set mesos consecutius de guanys, una bona ratxa que el va portar a cotitzar a l'S&P 500 al final del passat mes de desembre.

Aquests no són les úniques dades que han donat a conèixer els de l'Elon Musk durant l'abril. A principis de mes va comunicar que durant el primer trimestre ha lliurat 184.400 vehicles, més del doble que durant el mateix període de l'any anterior, quan se'n van lliurar 88.400.

Tot i que segueix presentant uns ingressos rècord, l'automobilística està vivint un convuls inici d'any. Les seves accions no registren importants moviments durant aquest període, de fet, avancen un tímid 4,5% durant els primers quatre mesos. A més, està sent investigada un accident mortal en què s'havia vist implicat el seu model S.

Noticias relacionadas

contador