tesla-volante-700x438

Des dels màxims anuals i històrics que van marcar el passat mes de gener els fabricants de cotxes elèctrics (EV), hem assistit a una correcció en tota regla. Fins i tot es pot parlar d'un petit crac en tota regla.

  • 167,36$
  • -1,66%
Análisis Técnico
S1
500
S2
781
R1
900.40
R2
900.40
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Durant els últims dies hem assistit a importants caigudes en els títols de Tesla. Però resulta que és un moviment de tot el sector. De fet, Tesla és el fabricant de cotxes elèctrics (EV) que menys ha caigut des dels recents màxims històrics que van marcar a principis d'any. I això que s'ha deixat pel camí un 31%. Però més dura ha estat la caiguda en els seus rivals NIO, Li Auto i Xpeng. Dit això el títol va arribar a caure aquest dimarts un 13% per tancar amb descensos del 2,19%. Negociant, a més, un volum de títols molt alt (65 milions d'accions). Cosa que vol dir que, en condicions normals cal apostar per un important rebot de curt termini.

Figura de tornada com a tal no tenim encara, però moltes vegades el mercat fa sòl d'aquesta manera. Tenim una mena de 'martell' després d'una caiguda del 31% a menys d'un mes i amb un volum molt alt. Al que cal unir els nivells de sobrevenda extrems (diaris) que s'observen en molts dels oscil·ladors de moment. Sense anar més lluny l'última vegada que el preu va presentar una sobrevenda de tal magnitud va ser a finals d'octubre i pocs dies després es va conèixer l'entrada de la valor a l'S&P 500 amb el conseqüent 'ral·li' des dels 379 fins als 900 dòlars. I tot això, dins d'una impecable tendència alcista de fons, o primària.

tsla240221
Gràfic diari de Tesla

Noticias relacionadas

contador