Tencent o quan a la base del canal baixista es compra, no es ven

El títol es deixa un 40% des dels màxims anuals i històrics de febrer

JM. Rodríguez
Bolsamania | 03 ago, 2021 16:29
tencent-music-entertainment-group-a-suivre-a-wall-street

Tencent ha arribat a enfonsar-se un 10% durant la sessió asiàtica, tot i que ha retallat les caigudes fins al 6,5%, després que els mitjans de comunicació xinesos qualifiquessin el joc en línia d'"opi" mentre augmenten les preocupacions reguladores.

Short Term Long Term
Trend 2 55.77
Support 53.75 66.89
Résistance 73.29 73.29

Tencent és un bon exemple del qual en ocasions comentem que un valor pot caure amb força sense deixar de ser alcista a llarg termini. La forta correcció des dels màxims anuals i històrics es troba encaixada dins d'un canal baixista de llibre. I, dilatacions a part, es diria que està tractant d'agafar-se al suport que li confereix el 61,8% d'ajustament/retrocés de Fibonacci de l'impuls alcista previ. A més, per definició, la base d'un canal és suport. O el que és el mateix, a la base d'un canal si de cas es compra, no es ven.

Després, en teoria, si cal intentar-ho en aquest valor l'ideal és fer-ho als diferents nivells de preu més propers a la base del canal amb una ordre de prou pèrdues en preus de tancament per sota dels 55 dòlars i objectiu a la part alta del canal, ara als aprox. 73 dòlars. Amb el permís, és clar, de la resistència intermèdia que presenta al buit baixista dels 66,89 dòlars.

ten030821
Gràfic diari - Tencent Holdings Limited
contador