jose-maria-alvarez-pallete-presidente-ejecutivo-telefonica
Telefónica
3,89€
  • -0,03€
  • -0,84%

L'operadora s'està comportant molt millor que la mitjana del mercat des de finals de setembre. Acumula una pujada del 14% des de mínims anuals.

Ja fa moltes setmanes que hem comentat que els títols de Telefónica s'estaven comportant molt millor que el conjunt del mercat. I la veritat és que tot i que l’IBEX-35 va tancar l'acumulat del mes d'octubre amb caigudes superiors al 5%, l'operadora es va atrevir a pujar durant el mateix període un 5%. Anem a veure què ens dibuixa l’espelma setmanal de l'operadora, però és cert que en tancar així (i com més amunt millor que millor) es pot dir que el preu hauria saltat amb claredat per sobre del canal baixista pel qual s’està desplaçant el preu des de març de 2017.

Tot i que no es pot descartar, fins i tot, que abans intenti recolzar-se de nou en el canal dins el típic moviment de retrocés temporal a la nova zona de suport, abans resistència. Només hi ha un però que d'alguna manera m'incomoda: el buit alcista de la sessió durant la qual va donar a conèixer els seus resultats, als 7,04 euros. I és que aquest tipus de buits acaba sent emplenat més tard o més d'hora.

Gràfic diari de Telefónica

Noticias relacionadas

contador