ep jose maria alvarez-pallete presidente ejecutivotelefonica 20181129152902
TELEFÓNICA
4,16€
  • -0,03€
  • -0,69%

Intradia, aquesta setmana el preu ha cotitzat per sobre dels 7,85 euros. Però en cap moment ho ha fet en preus de tancament i molt menys amb comoditat, amb filtre.

Heus aquí un altre exemple més, l'enèsim, de com n’és de important que els preus han de confirmar, sempre que sigui possible, en espelmes setmanals quan es tracta de superar nivells de resistències importants, com era la zona dels 7,5 euros de l'operadora. Aquesta setmana Telefónica despertava amb alegria i semblava saltar per sobre de la resistència dels 7,85 euros. Però mai va arribar a tancar per sobre en cap moment. I si veiem el gràfic en espelmes setmanals, el que ens està dient és que, dilatacions a part, no està podent amb la resistència dels 7,85 euros. És més, s'ha girat amb claredat des d'aquesta zona de control.

Són ja nombrosos els intents fallits de deixar-la enrere. Per tant i mentre que els títols de l'operadora no confirmin amb comoditat per sobre i en espelmes setmanals, no ens refiarem. I per tant, no es pot descartar fins i tot un moviment cap a la base del lateral: als 7,20-7,25 euros, per definició important suport.

tef220319
Gràfic setmanal de Telefónica

Noticias relacionadas

contador