ep economia- telefonica transmiteinversoresanalistasobjetivomanter u
TELEFÓNICA - Archivo
4,25€
  • 0,00€
  • 0,09%

Hisenda ha de tornar a Telefónica un total de 702 milions d'euros per les quantitats pagades en excés per l'Impost sobre Societats entre 2008 i 2011, segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Telefónica ha rebut aquest divendres la notificació de l'Acord d'execució de la Resolució parcialment estimatòria del Tribunal Econòmic-Administratiu Central corresponent als exercicis de 2008 a 2011, publicada el passat 23 de gener.

"A l'Acord notificat s'ordena la devolució a Telefónica d'un import de 702 milions d'euros per impostos satisfets en excés durant aquests exercicis", detalla.

Així mateix, l'operadora de telecomunicacions anuncia que està valorant interposar recurs contra aquest Acord d'execució perquè, entre altres raons, no inclou interessos de demora.

El passat 23 de gener el Tribunal Econòmic-Administratiu Central va emetre una resolució parcialment estimatòria que donava lloc a la devolució d'impostos satisfets en excés entre el 2008 i 2011 després de les reclamacions econòmic-administratives interposades davant de les liquidacions que van posar fi a la inspecció de l'Impost sobre Societats corresponent a aquests exercicis.

contador