ep jose maria alvarez-pallete presidentetelefonica 20181025170103
CEDE

Setmanes enrere hem repetit una vegada i una altra que els títols de l'operadora es trobaven molt més fort que el conjunt del mercat. I novament ha donat mostres d'això.

  • 4,25€
  • 1,53%

En aquest moment tenim un clar exemple del que és un 'throw back'. Moviment que consisteix a corregir per comprovar la fortalesa d'aquells nivells de preu que en el seu moment van actuar com a resistència i que, finalment, actuen com a suport. I això és el que ha succeït en Telefónica. El títol ha corregit mínimament les últimes pujades, recolzant-se en l'antiga part alta del canal a la baixa. I des d'aquí el preu ha sortit disparat amb renovada energia. Des del punt de vista dels gràfics la teoria resa que quan se supera a l'alça un canal, est hauria de recórrer a l'alça (com a mínim) l'amplària del mateix: el que li acostaria a nivells de preu propers als 8,5 euros, amb les seves lògiques correccions intermèdies.

Tal com hem estat comentant setmanes enrere l'operadora s'està mostrant molt més fort que el conjunt del mercat, en detriment dels bancs. De fet, Telefónica i Inditex són els dos títols de l'Ibex que està aconseguint que el nostre selectiu aguant el tipus millor que els nostres veïns europeus.

Gràfic diari de Telefónica

Noticias relacionadas

contador