nueva2 pallete telefonica portada

Són molts els mesos durant els quals segueixo repetint una i altra vegada el mateix discurs sobre els títols de Telefónica. No ha canviat, tot i el rebot dels últims dies i res canviarà fins, almenys, a tancar el buit baixista setmanal de març de 2020.

  • 4,15€
  • 0,78%
Análisis Técnico
S2
4.40
R1
5.10
R2
5.10
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Telefónica segueix en fase de rebot dins d'una clara tendència baixista de fons mirem per on mirem. Les zones de control per dalt segueixen sent les mateixes dels últims mesos: el buit baixista setmanal de març de l'any passat als 4,40 euros i per sobre, la zona dels 5,10 euros (la directriu baixista). I tot el que succeeixi entre no tindrà implicacions tècniques de cap tipus. Així, el primer objectiu per poder començar a mirar aquest valor amb un altre ulls està en el fet de tancar/anul·lar el buit dels 4,40 euros. Mentrestant, res de nou sota el Sol.

I ja no parlem de l'impecable directriu baixista de fons, o primària, que uneix tots i cada un dels successius màxims decreixents des de mitjans del 2015. Són cinc els impecables punts de tangència, cosa que ens dona una idea ràpida i clara sobre on és la resistència que cal batre a mitjà i llarg termini. Aquesta passa al moment actual per la zona dels 5,10 euros, o el que és el mateix, el títol cotitza a gairebé un 30% de l'esmentat objectiu de preus.

tef100621
Gràfic setmanal de Telefónica

Noticias relacionadas

contador