tecnicas reunidas bolsa portada

Les sensacions són bones, ja que el preu ha superat importants resistències, després de recolzar-se a potencials nivells de suport de mitjà termini.

  • 14,72€
  • -1,90%
  • 9,23€
  • 1,82%

Sembla que, per fi, els títols de Técnicas Reunidas volen despertar-se després d'una llarga letargia de diverses setmanes. Des de principis de febrer el preu ha estat construint impecables màxims i mínims decreixents (definició de tendència baixista). Moviment que d'altra banda es tractaria de corregir/ajustar les importants pujades que van portar el preu des dels 18,80 (mínims del crac de la sessió del 10 de novembre) fins als 28,38 euros (màxims de febrer). Per tant, el que tenim és una clara superació de resistències, com és la directriu baixista que uneix els successius màxims decreixents dels últims mesos saltant, a més, per sobre de la resistència (ara suport) dels 26 euros. I tot això des del nivell d'ajust/retrocés del 50% de l'últim gran impuls alcista, als 23,66 euros.

Per tant i mentre el preu no perfori el suport dels 23,66 euros entenem que l'escenari més probable seria el d'una volta a la zona de resistència dels 28,38 euros. I per sobre, en preus de tancament quedaria confirmat l'inici d'un nou impuls alcista a mitjà termini amb objectiu en la resistència dels 32 euros i per sobre dels 35. L'oscil·lador de moment estocàstic (en període setmanal) també apunta en el mateix sentit, ja que el tenim clarament girat a l'alça des de nivells de sobrevenda extrems.

Gràfic setmanal de Técnicas Reunidas

Noticias relacionadas

contador