tecnicas reunidas bolsa portada

A la vista del gràfic setmanal, el que hem de tenir molt clar és que tota posició alcista de curt termini passa perquè sí o sí es respectin els mínims del mes de març als 23,66 euros.

  • 9,33€
  • 0,11%

No fa gaire Técnicas Reunidas donava un senyal de fortalesa després de saltar el preu per sobre de la resistència dels 26 euros, nivell de preus que en aquest moment està sent perforat a la baixa. Llavors advertíem que qualsevol posició llarga o alcista en la companyia passava i passa per col·locar un stop de pèrdues, en tancaments, per sota del suport dels 23,66 euros, els mínims anuals. Encara que per la mateixa raó afegíem que el canvi de tendència en la companyia d'enginyeria arribaria de la mà de la superació de la resistència dels 28,40 euros.

Per tant, el perill per a la companyia vindria de la mà de la perforació dels mínims anuals, ja que s'estaria emportant per endavant el suport que es correspon amb un ajust/retrocés del 50% de l'impuls alcista previ, cosa que va portar la cotització des dels 18,80 fins als 28,40 euros. En resum, es pot dir que les zones de control per dalt (resistència) i per baix (suport) les trobem als 28,40 i els 23,66 euros, respectivament.

Gràfic setmanal de Técnicas Reunidas

Noticias relacionadas

contador