coemaccb

Deu valors de petita capitalització ('small caps') cotitzen aquest dimarts amb retallades superiors al 10% dins del Mercat Continu. Coemac n'ha estat el pitjor, amb un descens del 27,4%, i l'han seguit Solaria (-16,8%), Audax Renovables (-14,8%), Sniace (-13,9%), Adveo (-13%), Tubos Reunidos (-11,8%), Biosearch (-10,9%), GAM (-10,5%) i Berkeley (-10,4%).

  • 2,98€
  • 0,00%
  • 0,57€
  • 0,00%

A aquests els segueixen molts altres títols que cauen per sota del 10%, però que igualment han retallat amb moltes ganes (Nyesa Valores: -9,9%; Service Point: -7,9%; Naturhouse: -7%...).

Sobre alguns d'aquests valors hi ha notícies concretes, sobre molts altres, no hi ha res. El curiós d'aquest moviment és que s'està produint mentre pràcticament tots els títols de l'IBEX pugen i el selectiu registra alces de l'1%.

Malgrat aquestes pujades en el selectiu, el mercat segueix dominat per la incertesa i, sobretot, per la volatilitat, i en aquest context són els títols més petits els que més pateixen perquè els inversors busquen actius més segurs i menys propensos als vaivens, com és el cas dels valors petits.

Pel que fa a Pharma Mar, la companyia ha enviat un fet rellevant a la Comissió Nacional del Mercat de Valors al qual comunica que no té "coneixement d'una raó fonamental ni notícies sobre la companyia que poguessin justificar aquesta caiguda".

Noticias relacionadas

contador