ep economiaempresas- siemens gamesa instala 60 aerogeneradoresalemaniaunrecordcinco meses
PAUL-LANGROCK.DE AGENTUR ZENIT + / PAUL LANGROCK
18,05€
  • 0,00€
  • 0,00%

Aquest dilluns el títol perforava la línia clavicular d'una formació d'implicacions baixistes en 'cap i espatlles'. Pauta que el pot portar a buscar la base (suport) del canal alcista pròximament.

Siemens Gamesa ha despertat amb rebots aquest dimarts, moviment que encaixa a la perfecció dins del que pot ser un retrocés temporal a la línia clavicular del 'cap i espatlles' de curt termini que s'ha confirmat. Vagi per davant que ni l'anàlisi tècnica, ni cap altre tipus d'anàlisi/eina, són infal·libles. Per la qual cosa sempre es parla en termes de probabilitat. I el que tenim ara és una potencial formació d'implicacions baixistes que pot acabar portant el títol, durant les pròximes setmanes, cap a l'important zona de suport que presenta a la base del canal alcista impecable pel qual s'està desplaçant el títol des dels mínims d'octubre, ara lleugerament per sobre dels 12,50 euros.

O dit amb altres paraules, en teoria qualsevol suport a la base d'aquest canal s'ha d'interpretar com una nova oportunitat per pujar al tren de les compres.

gamesa140519
Gràfic diari de Siemens Gamesa

Noticias relacionadas

contador