ep parque eolicosiemens gamesa 20180925144808
SIEMENS GAMESA
18,05€
  • 0,00€
  • 0,00%

Siemens Gamesa és un dels pitjors títols de l'IBEX aquest dilluns, amb caigudes superiors al 3%. Els experts de Deutsche Bank han reiterat avui la seva opinió favorable sobre l'empresa després d'una trobada amb el seu conseller delegat i amb el seu director financer. No obstant això, també s'han ajustat a la baixa les seves previsions tenint en compte diversos factors, entre els quals figuren l'impacte dels majors aranzels a la Xina.

"El termes de canvis en els nostres números, els nostres pronòstics de marge EBIT pre-PPA i I&R per 2019 i 2020 ara se situen al 7,6% i 8,9% enfront del 7,7% i 9,2% anteriors. Això es deu a una combinació d'hipòtesis revisades sobre l'escalonament dels projectes en mar oberta i l'impacte de l'increment de les tarifes sobre les importacions xineses", expliquen aquests analistes.

Així i tot, el banc alemany segueix creient que la companyia "ofereix un atractiu creixement d'ingressos gràcies al creixement estructural". Així, reiteren el seu consell de comprar i el seu preu objectiu de 16,80 euros.

Deutsche Bank assenyala que l'increment dels aranzels sobre productes xinesos del 10% al 25% ha provocat un impacte tant per aquest any com per al pròxim. "L'impacte per al segon semestre d'aquest any s'apunta un 'doble dígit baix en milions' en l'EBIT. Per 2019, fins i tot tenint en compte aquest increment addicional, la gerència encara se sent còmoda amb el seu objectiu al mig del rang del 7,0%-8,5%, i veu algunes oportunitats per assolir l'extrem superior d'aquest", assenyalen des de l'entitat.

Siemens Gamesa va publicar els seus resultats dimarts de la setmana passada. La companyia va guanyar 67 milions d'euros durant el primer semestre fiscal després d'acabar 'en taules' durant el mateix període de l'any anterior. Durant el primer semestre, Siemens Gamesa va incrementar les seves vendes un 6% enfront del mateix període anterior, fins als 4.651 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador