ep aerogeneradoressiemens gamesabrasil
SIEMENS GAMESA
18,05€
  • 0,00€
  • 0,00%

A la vista del gràfic diari podem observar l'impecable canal alcista pel qual s'està desplaçant el preu del fabricant d'aerogeneradors des del mes d'octubre.

  • 183,55 DKK
  • 3,35%

Anem a veure com es comporten els títols de Siemens Gamesa després de conèixer els resultats que acaba de publicar. És cert que la verticalitat de les pujades des dels mínims d'octubre generen mal d'altura (+70%). Però a dia d'avui no hi ha res a objectar a l'impecable tendència alcista, ja que els mínims i màxims creixents són impecables. És cert que presenta una important resistència a la part superior del canal alcista (16 euros) i que la sobrecompra en període diari i setmanal llancen lectures extremes. Però no és menys cert que aquest sembla decidit a intentar omplir l'imponent buit baixista que va deixar durant la sessió del 27 de juliol als 17,20-17,50 euros.

L'experiència m'ha demostrat que aquest tipus de resistències gairebé mai se superen durant el primer intent, però sí que és cert que en moltes ocasions els buits s'omplen parcialment o fins i tot en la seva totalitat. Però tancar-los és una tasca gairebé impossible, almenys durant la primera ocasió que tenen.

gamesa070519
Gràfic diari de Siemens Gamesa des de l'estiu de 2017

Noticias relacionadas

contador