nueva pharmamar portada

Els títols de PharmaMar s'estan desplaçant dins d'un ampli lateral que de mica en mica sembla anar estrenyent-se. El problema amb què ens trobem és que aquest està coquetejant perillosament amb nivells de suport clau.

  • 28,42€
  • 2,97%
Análisis Técnico
S1
66.26
S2
83.38
R1
100
R2
100
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Necessitem que els títols de PharmaMar comencin a rebotar amb força al més aviat possible per allò de posar terra pel mig respecte als importants suports que presenta a la cantonada. Així, tenim un parell de zones de control a seguir molt a prop: els mínims de desembre de 2020 als 66,26 euros i els mínims d'agost als 68,50 euros. Són els darrers mínims creixents.

És important, vital diria jo, que no es perforés cap dels nivells esmentats. Mentre aquests aguantin, seguirem parlant d'un moviment lateral en el valor. Lateral que a poc a poc sembla anar estrenyent-se i que ja dura de fa gairebé un any i mig. Per tant, confiem que els mínims d'agost aguantin sí o sí, si no volem començar a veure fantasmes. Per dalt, pel costat de les resistències, tenim els màxims de setembre als 83,38 euros. I per sobre d'aquesta resistència deixarem la porta oberta a la possibilitat que alguna cosa pugui estar començant a canviar en el valor per bé.

phm271021
Gràfic setmanal de PharmaMar

Noticias relacionadas

contador