ep ana botin 20171121184502
FOMENT DEL TREBALL

L'IBEX va acariciar aquest dimarts la zona dels mínims anuals i des d'aquí va començar a recuperar posicions i ens va dibuixar un petit 'martell'.

  • 4,75€
  • 1,72%

En teoria, després de la sessió de menys a més d'aquest dimarts a l'IBEX i a les portes del suport que presenta en els mínims anuals (9.111) es pot dir que es donen les condicions perquè els preus, almenys a curt termini, construeixin un rebot.

Dit això i centrant-nos en els títols de l'entitat càntabra podem dir que tot i les últimes caigudes en l'IBEX i en la resta de les borses europees, almenys Santander ens ha dibuixat un primer màxim creixent. Un màxim per sobre dels mínims anuals (4,14). Però faltaria el més important, construir un primer màxim creixent, ja que només construint mínims i màxims creixents podrem afirmar que alguna cosa estaria començant a canviar en el títol. I per a això necessitem que el preu salti per sobre de la resistència dels 4,64 euros. En qualsevol cas, és crític que sí o sí es respectin els mínims anuals si volem albergar qualsevol mínima esperança de recuperació en el títol.

Gràfic setmanal de Santander

Noticias relacionadas

contador