ep archivo   imagen de una oficina del banco santander
EUROPA PRESS - Archivo

La correcció en els títols de Santander des dels màxims de juny és del 10%, no obstant això tot encaixa dins dels paràmetres normals. Es tracta d'un simple ajust proporcional de les importants pujades prèvies i res més.

  • 4,57€
  • -3,74%
Análisis Técnico
S1
2.85
S2
3.50
R1
3.60
R2
3.60
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

No ens enganyem, Santander està caient des dels màxims de juny perquè ho està fent tot el sector bancari europeu en el seu conjunt. Ja ho hem dit en nombroses ocasions i li ho recordem una vegada més. Els grans moviments en els preus ho són sempre a nivell sectorial. De manera que mentre l'índex bancari europeu, l'EURO STOXX Banks, cau un 7% des dels màxims de juny els títols de l'entitat càntabra cauen un 10%. És a dir, Santander té una mica més de 'beta' (sensibilitat) que el propi índex, una cosa totalment esperada d'altra banda.

Dit això, les caigudes de les últimes setmanes en els títols de Santander encaixen absolutament dins dels paràmetres normals. Acció-fase de reacció es diu. En aquest moment el valor té un suport important en la 'cresta' de l'impuls alcista previ (3,04 euros) i per sota i de major rellevància tenim l'antiga directriu baixista, ara suport en els 2,85 euros. Per damunt, pel costat de les resistències, tenim els màxims anuals (3,50) i sobretot el buit baixista setmanal de febrer de 2020 en els 3,5930 euros. No cal dir que si per un casual el preu acabés buscant l'antiga directriu baixista, aquí tindríem un nivell de preus molt interessant per a pujar-se de nou al tren de les compres en el valor.

san070721
Gráfico semanal de Banco Santander

Noticias relacionadas

contador