ep presidentebanco sabadell josep oliu 20180419191002
EUROPA PRESS
1,45€
  • 0,01€
  • 0,97%

Per alguna estranya raó els títols de l'entitat mostren fortes batzegades a l'alça i a la baixa des de finals de setembre. S'ha convertit en un títol molt volàtil.

Durant els últims temps els títols de Sabadell s'estan desplaçant a l'alça i a la baixa amb fortes batzegades, amb una volatilitat clarament superior a la del seu sector. Prova d'això és que des de finals de setembre fins als mínims d'octubre la cotització es va deixar pel camí una mica més del 30% i des dels mínims anuals fins als màxims intradia d'aquest dimecres el preu s'ha disparat un 33%.

Però el millor exemple de la volatilitat i dels nervis en aquest títol és que aquest dimecres es disparava un 15% després de cotitzar la sentència del Tribunal Suprem per tancar amb pujades del només el 2,5%. En resum, la sensibilitat (o beta) d'aquest títol durant les últimes setmanes s'ha disparat. Tècnicament i a la vista del gràfic setmanal és fàcil adonar-se d'on hi ha la zona de control, la zona de suport: en la directriu alcista que uneix els successius i impecables mínims creixents de 2012, 2016 i d'aquest mes d'octubre.

Gràfic setmanal de Banc Sabadell

Noticias relacionadas

contador