ep edificiobanco sabadell
EUROPA PRESS - Archivo
1,45€
  • 0,01€
  • 0,94%

En nombroses ocasions hem comentat allò que és veritat en les tendències baixistes quan els preus reboten amb més violència. Res cau sense el seu corresponent rebot (fase de reacció).

El fet que els títols de Banc Sabadell es trobin en el que tècnicament anomenem 'caiguda lliure' absoluta, no vol dir que no pugui rebotar a curt termini i, fins i tot, que ho pugui fer amb força. Als mercats els preus es mouen en 'dents de serra'. Cos que vol dir que igual que en una tendència alcista necessitem que els preus caiguin per continuar pujant, en una tendència baixista necessitem que els preus rebotin per seguir corregint. Això és el que anomenem acció-fase de reacció.

Dit això, el fort correctiu des dels màxims de novembre (35%) han portat el preu a la potencial zona de suport que li confereix la base del canal baixista al qual sembla estar donant forma des del maig. Cosa que deixa la porta oberta a què assistim a importants rebots durant les properes sessions/setmanes, però sempre dins d'una tendència baixista de fons o primària.

sabadell110219
Gràfic diari de Banc Sabadell

Noticias relacionadas

contador