ep jaume guardiola banco sabadell
BANCO SABADELL - Archivo
0,47€
  • 0,01€
  • 1,55%

Divendres passat advertíem dels nous mínims històrics que marcava el títol després de perforar el suport que presentava en els anteriors mínims, els 0,8990 euros, ara resistència.

La veritat és que no hi ha molt que puguem dir d'un subjacent que des del punt de vista de l'anàlisi tècnica es troba en 'caiguda lliure' absoluta, o el que és el mateix sense suports de cap tipus. Si recordeu, divendres passat advertíem del perill de perforar el nivell de suport dels 0,8990 euros, els mínims històrics (ajustada la sèrie de preus als dividends repartits) que es van marcar el juliol de 2012. I aquests es van perforar aquest dilluns, en preus de tancament.

El problema que un títol es trobi en 'caiguda lliure' absoluta és que és susceptible de seguir corregint fins on vulgui, ja que al cap i a la fi no presenta suports de cap tipus. Cosa que no vol dir que no podríem assistir a un rebot cap a, com a mínim, la zona de resistència (abans suport) dels aprox. 0,90 euros: els anteriors mínims històrics. I fins i tot cotes més altes. Al cap i a la fi, el subjacent acumula una caiguda des de finals de gener superior al 20%. O dit amb altres paraules, mentre no superi la resistència que li confereix l'últim màxim decreixent (als 1,0830) no tindrem el més mínim senyal de fortalesa en els títols de l'entitat financera.

sabadell050219
Gràfic setmanal de Banc Sabadell des de 2010

Noticias relacionadas

contador