rovi moderna

Sense fer gaire soroll els títols de Rovi acumulen una pujada del 16% des dels mínims de fa una mica menys d'un mes i el més interessant de tot és que acaba de tancar/anul·lar el buit baixista dels 65 euros.

  • 79,00€
  • -0,75%
Análisis Técnico
S1
52.80
S2
68.80
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Els títols de la farmacèutica Rovi acaben de tancar el buit baixista dels 65 euros, que va ser el tret de sortida de la important crisi en què es va veure immersa la companyia aquest estiu per la contaminació d'alguns vials de la vacuna de Moderna. Doncs bé, aquest forat s'acaba de tancar. Això vol dir que el mercat ja dona per conclòs la crisi d'aquell moment.

Independentment del que passi a curt termini, el que és important és que el buit ja s'ha tancat, o el que és el mateix anul·lat. De manera que ja no presenta resistències de cap tipus fins als màxims anuals i històrics que arribava al mes d'agost als 68,80 euros. Per sobre es col·locaria en pujada lliure absoluta, amb les implicacions alcistes que això tindria per al preu. Per sota, pel costat dels suports, el més immediat (encara que allunyat) el tenim en els mínims de novembre als 55,80 euros.

rovi021221
Gràfic diari de Rovi

Noticias relacionadas

contador