ep archivo   sucursal del banco santander
EUROPA PRESS - Archivo

Les recents i violentes caigudes en els títols de l'entitat càntabra ens han deixat una important resistència al buit baixista d'aquest dilluns (que pot acabar sent setmanal), als 3,04 euros.

  • 4,75€
  • 0,12%
Análisis Técnico
S1
2.75
S2
3.04
R1
3.31
R2
3.31

Un retrocés temporal és un moviment per part del preu on aquest corregeix per comprovar la fortalesa del que és el nou nivell de suport, abans resistència, que s'ha superat recentment a l'alça. De manera que, un cop el preu cau i es demostra que no pot amb el nou suport, aquest sol reestructurar-se de nou a l'alça. En resum, es pot dir que una retirada temporal és un rebot per després caure, mentre que un retrocés temporal consisteix a corregir per després continuar pujant.

I això és el que sembla que podríem tenir en els títols de Santander, un ajust proporcional de les fortes pujades prèvies (fase de reacció) en forma de retrocés temporal a l'antiga directriu baixista, ara suport. Aquesta passa en el moment actual per la zona dels aproximadament 2,70-2,75 euros. De fet, una caiguda fins a aquest suport portaria que l'oscil·lador de moment estocàstic comencés a presentar importants nivells de sobrevenda setmanals, que en la majoria de les ocasions serveixen per assenyalar potencials sòls de mercat des dels quals reestructurar-se posteriorment a l'alça a mitjà i llarg termini. O dit amb altres paraules, la zona de suport dels 2,70-2,75 euros sembla un nivell interessant per intentar-ho de nou en els títols de l'entitat càntabra. Encara que abans de tot això, el títol presenta un important suport en els mínims de juliol: als 2,88 euros.

san220921

Gràfic setmanal de Banc Santander

Noticias relacionadas

contador