repsol estacion

Repsol és el quart títol de l'IBEX-35 que es revaloritza més des de començaments d'any. Tècnicament presenta un impecable canal alcista des dels mínims anuals i sembla que podria prendre el rumb cap a la part alta del mateix en qualsevol moment.

  • 14,54€
  • 1,15%

A la vista del gràfic setmanal dels títols de Repsol podem veure com en aquest moment el tenim en plena zona de resistència, el buit (gap) baixista setmanal de finals d'agost de 2015 en els 12,526 euros. Per tant, Repsol cotitza just en aquest instant en zona de resistència. Ara bé, des de mínims anuals (7,74) podem veure com el preu s'està desplaçant dins d'un impecable canal alcista "de manual".

Si aconsegueix anul·lar, o el que és el mateix tancar, el buit baixista setmanal a què s'està enfrontant, i per a això haurem d'esperar al tancament de l'espelma setmanal, es pot dir que els títols de la petroliera ja no presenten resistències importants fins a la part superior del canal alcista a què estem fent referència, ara al voltant dels 14 euros. Sigui com sigui estem davant d'un dels títols més alcistes del selectiu espanyol com es pot deduir a primera vista dels impecables mínims i màxims creixents.

Repsol reneix a la borsa per la reducció del deute i la pujada del petroli

Gràfic setmanal - Repsol

contador