ep archivo   ampliacion del north district hospital
CIMIC - Archivo

L'empresa del grup Cimic (ACS), Leighton Asia, ha estat seleccionada per l'Autoritat Hospitalària de Hong Kong per fer el projecte d'expansió de l'Hospital del Districte Nord (NDH) per valor de 4.300 milions de dòlars australians.

ACS

  • 39,84€
  • 0,20%

El projecte, que generarà ingressos de fins a 2.400 milions de dòlars australians per a Leighton Asia, elevarà la infraestructura sanitària al districte nord de Hong Kong i proporcionarà al voltant de 1.500 llits d'hospital addicionals.

"La infraestructura sanitària moderna és fonamental per al benestar de les comunitats. Estem orgullosos d'aportar la nostra experiència en la prestació de serveis de salut i el nostre enfocament de "primer l'hospital" a aquest projecte, que posa les necessitats dels treballadors de la salut, els pacients i la comunitat en primer pla. Esperem treballar amb l'Autoritat Hospitalària de Hong Kong per oferir aquesta millora al Districte Nord de Hong Kong”, ha assenyalat Juan Santamaría, president executiu de Cimic.

L'empresa conjunta entre Leighton Asia i China Railway First Group construirà les principals obres d'una estructura de 20 plantes que cobreix una superfície de construcció de 380.000 m2, un únic nivell de soterrani i una entreplanta, i diversos elements exteriors i obres de paisatgisme.

El director general de Leighton Asia, Brad Davey, ha destacat que "Leighton Àsia s'enorgulleix de ser part de l'equip elegit per a l'expansió del North District Hospital, un projecte que establirà nous estàndards en l'atenció al pacient i l'excel·lència mèdica. La nostra àmplia experiència en la construcció d'atenció mèdica, combinada amb el nostre profund coneixement dels estàndards locals i internacionals, ens equipa de manera única per oferir aquesta instal·lació de darrera generació”.

contador