ep technology lab de repsol
REPSOL

Des dels mínims de desembre, els títols de Repsol acumulen una revalorització del 20%, col·locant-se a les portes de la important resistència dels màxims de l'any passat.

  • 14,41€
  • -2,17%
Análisis Técnico
S1
10.37
S2
11.46
R1
12.15
R2
12.15
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Com que no pot ser d'una altra manera, encara que no sempre la correlació és tan perfecta, els títols de Repsol s'estan movent al so del que diu el petroli. De la mateixa manera que el preu del petroli és a les portes dels màxims de l'any passat, passa el mateix amb els títols de Repsol. Aquests atacaran en qualsevol moment la resistència que té als màxims d'octubre als 11,46 euros. Ha estat tancar el buit baixista de finals d'octubre i recuperar posicions a marxes forçades.

El cas és que per sobre dels màxims de l'any passat presenta una zona de resistència potencial en el que seria la directriu baixista que uneix tots i cadascun dels successius màxims decreixents des d'estiu del 2018. Recta resistència dinàmica, amb tres punts de suport, que passa a aquest moment pels aproximadament 12-12,15 euros. En teoria, al voltant d'aquesta zona, els títols de la petroliera es poden trobar amb un obstacle important en el camí. Si l'aconsegueix superar, propera parada als 13 euros.

rep170122
Gràfic setmanal de Repsol

Noticias relacionadas

contador