wall street
Alex Proimos ( https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/deed.en ) No changes made

El principal índex del món aguanta millor que la resta de les grans borses mundials l'últim envit dels mercats. Al final, sempre que arriben males dades de veritat, Wall Street actua (encara que caigui) com la borsa refugi.

  • 5.643,39
  • -
Análisis Técnico
S1
3990
S2
4326
R1
4418
R2
4418
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Totes les borses europees ens van assenyalar dilluns de la setmana passada el suport de curt termini, el que s'ha de respectar,si no volem assistir a una nova fuetada correctiva. Tot i això Wall Street, molt més fort, té el suport en els mínims del 'martell' de finals de febrer: els 4.114 punts. Veurem què passa aquesta setmana amb aquest suport perquè qualsevol mínima esperança als mercats, encara que només sigui en concepte de rebot, passa perquè aquests suports aguantin. El suport homòleg en el Nasdaq 100 el trobem als 13.065 i als 32.270 punts del Dow Jones.

El problema actual és que les nuvolades als mercats no cessen: la invasió d'Ucraïna per part de Rússia lluny de finalitzar (i que encara pot empitjorar), la inflació desbordada (amb el petroli a màxims que tampoc ajuda) i el risc que tot derivi en un llarg període d'estanflació. Molt hauria de canviar el mercat a molt curt termini, sobretot en allò geopolític, per allunyar-nos de la zona de perill. Per sota dels mínims de febrer tindrem un altre nou ensurt als mercats.

spx140322
Gràfic diari - E Mini S&P Continuous

Noticias relacionadas

contador