wall street
Alex Proimos ( https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/deed.en ) No changes made

Les caigudes a les borses mundials en els darrers dies/setmanes han portat alguns valors a corregir amb força, ficant la por al cos a molts dels petits inversors. Però el cert és que si mirem el 'boss', el principal índex del món, aquí no ha passat res.

  • 5.563,92
  • -
Análisis Técnico
S1
4260
S2
4743
R1
5000
R2
5000
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Sempre que les coses es torcen Wall Street actua com a índex refugi. Sí que és clar, també cau, però molt menys que la resta. I prova d'això és que l'S&P 500 s'ha deixat un 5% des dels recents màxims anuals i històrics del novembre, mentre que al mateix període l'IBEX s'ha deixat un 12%, el DAX i l'Euro Stoxx 50, un 8% i el Nikkei, un 7%.

Tècnicament, la tendència continua sent alcista a tots els terminis. O dit amb altres paraules, mentre el principal índex del món respecti el suport que té a l'últim mínim creixent (4.492) aquí no ha passat absolutament res. Però si es perd, ens confirmarà un petit doble sostre, avantsala d'una correcció una mica més profunda del que és habitual. Per dalt, pel costat de les resistències, tenim els recents màxims històrics als 4.743 punts.

spx221221
Gràfic diari de l'E-Mini S&P Continuous
contador