ciudad de banco santander

En el curt termini els títols de Banc Santander cotitzen en zona de ningú, a mig camí entre el suport i la resistència.

  • 4,85€
  • 2,16%
  • 10,99€
  • 4,57%
  • -
  • -

Els títols de l'entitat càntabra, igual que el sectorial de bancs europeu, està desplaçant lateralment des de fa una mica més de dos mesos. Això vol dir que el mateix que dèiem a finals d'abril es pot fer extensible al moment actual, en realitat tot segueix igual, no ha canviat res. Tenim el buit alcista de la sessió del 24 d'abril emplenat, però no tancat. O el que és el mateix, les implicacions alcistes d'aquest buit alcista segueixen intactes i està funcionant com a suport. De la qual cosa es dedueix que mentre no es tanqui, no tindrem cap senyal de debilitat 'real' dins de l'actual estructura de preus.

La veritat és que les zones de control són clares: els 5,6 euros com a suport clau i per dalt la resistència que presenta en els màxims de juny als 6,13 euros. Superar en preus de tancament dels 6,13 seria 'un avís als navegants' però el senyal de l'inici d'un nou impuls alcista vindria de la mà de la superació dels màxims anuals (6,35). Mentrestant, la cotització està consolidant lateralment les importants pujades dels mesos previs que consumeix més temps que profunditat.

Gràfic diari - Banc Santander

Aquest dijous ha començat l'inici de l'ampliació de capital, cosa que vol dir que per una banda tenim cotitzant els drets i per una altra, les accions. En aquest moment els títols de Banc Santander cauen un tímid 0,09% i els drets pugen un 1,03% fins als 0,098 euros. Així, de l'anàlisi realitzada aquest dimecres cal restar-li deu cèntims a cadascuna de les referències esmentades. El suport que cal respectar ara estaria als 5,5 euros i els màxims anuals als 6,246 euros.

Noticias relacionadas

contador