ep grifols
GRIFOLS - Archivo

Grifols ha arribat a un acord amb Tiancheng International Investment per adquirir el 100% de les accions de Tiancheng (Germany) Pharmaceutical Holdings, companyia alemanya que posseeix el 89,88% de les accions ordinàries i l'1,08% de les accions preferents de Biotest, per 773 milions d'euros més un préstec de 313 milions d'euros.

  • 8,07€
  • -3,70%

Grifols és un valor del qual, he de reconèixer, esperava molt més. Durant els últims mesos són moltes les notícies, en teoria positives, que ha anat donant a conèixer. I l'acció s'ha limitat a pujar aquest dia i poc més. Poques sessions després acabava perdent tot el bestiar i més. S'ha convertit en un valor mort, sense interès de cap tipus. Què ha de passar perquè, des del punt de vista dels gràfics, desperti? Moltes coses, massa, diria jo.

En aquest moment les zones de control són dos: els mínims anuals (18,87) com a suport més important i el rang dels 25,64-25,94 euros com a resistència. Els 26 euros en nombres rodons. De manera que tot el que succeeixi dins d'aquest rang de preus no tindrà implicacions tècniques de cap tipus. Però com que el que volem saber és quan canviarà el biaix de trading, ara lateral-baixista, hem de saber que la clau es troba als 26 euros. Fins que el preu no confirmi per sobre dels 26 euros en preus de tancament, i si és amb folgança millor que millor, no podrem parlar d'un canvi de tendència dins de l'actual estructura de preus de la companyia. Sí, ja ho sé, són nivells de preu molt allunyats dels actuals. Però aquests són els que són i són on són. No oblideu que és el mercat el que els posa, no l'inversor.

grf170921
Gràfic diari de Grifols

Noticias relacionadas

contador