brokerpreocupado2 portada

Tot i les importants pujades des dels mínims de principis de setembre, aquest segueix sent de moment un simple rebot i poc més.

  • 11.053,00
  • 0,23%

Al llarg de tot el mes de setembre hem repetit una i altra vegada que perquè de veritat alguna cosa comencés a canviar en el nostre índex, aquest havia de ser capaç de confirmar per sobre de la resistència dels 9.671 punts. Una cosa que, encara que per la mínima, no ha aconseguit encara. L'IBEX 35 va marcar un màxim durant l'últim rebot als 9.665 punts i es va frenar en sec amb la posterior correcció que l'ha portat en un obrir i tancar d'ulls fins als 9.300 punts.

Amb tot, es pot dir que l'última setmana de caigudes encaixa a la perfecció dins del que és un ajust proporcional a les pujades prèvies, ja que el preu va experimentar un ral·li des dels 9.111 punts fins als 9.665 gairebé sense descans. Ara bé, per poder tenir la confirmació que alguna cosa pot estar començant a canviar en el selectiu li exigirem que, almenys, salti amb comoditat i en preus de tancament per sobre de la sempiterna resistència dels 9.671 punts. Només per sobre d'aquesta deixarem la porta oberta que, per fi, alguna cosa pugui estar començant a canviar en el nostre índex. Mentrestant no tindrem res, només més del mateix: rebots dins d'una impecable fase correctiva.

Gràfic diari de l'IBEX 35

Noticias relacionadas

contador