usa-tesla-requis-de-rappeler-158-000-vehicules-pour-un-probleme-d-ecran-tactile

Aquest tipus d'espelmes té lloc a la part final d'una tendència baixista i envia un senyal al mercat que s'han acabat les caigudes i comença l'inici d'una fase de rebot.

  • 145,37$
  • 2,34%
Análisis Técnico
S1
591
S2
781
R1
900
R2
900
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

L'espelma en qüestió ha d'obrir per sota del preu de tancament de l'anterior i tancar per sobre del màxim de l'espelma prèvia. Diguem que el cos real de l'espelma ha d'embolicar totalment l'espelma prèvia. Aquest tipus de formació acostuma a ser l'avantsala d'una pujada perllongada en el temps per al subjacent en qüestió. Dit això, a principis de març dèiem que el valor ens havia dibuixat un interessant 'martell' i que per tant, des d'aquest moment, podíem obrir llargs per 'trading' amb una ordre de prou pèrdues en preus de tancament per sota del suport que per definició li confereixen els mínims del martell: els 539,49 dòlars. I fins avui.

Des de llavors, amb les seves correccions, tenim mínims i màxims creixents. I aquest dimecres ens va dibuixar un envolupant alcista. Ara veurem si és capaç d'atacar amb èxit la resistència que presenta als 780,80 dòlars. I si els supera es pot dir que ja no hi ha res fins als màxims històrics als 900,40 dòlars.

tsla220421
Gràfic diari de Tesla

Noticias relacionadas

contador