petroleoarabia

Mentre es respecti el potencial buit alcista setmanal dels 60 dòlars, el biaix de 'trading' per a l'or negre serà més alcista que baixista.

A falta del tancament de l'espelma setmanal, tot sembla apuntar que el petroli deixarà un ampli buit alcista setmanal als aprox. 60 dòlars, cosa que confirma la superació del canal baixista pel qual s'ha estat desplaçant durant els últims mesos. Cosa que vol dir que mentre aquest gran buit alcista es respecti, entenem que el biaix de 'trading' ha passat de ser baixista a alcista. A més, podem veure com la MM200 setmanal, mil vegades més fiable que la diària, ha tornat a actuar com a suport. Dilatacions puntuals a part, la veritat és que aquesta mitjana ha estat actuant com a suport/resistència d'allò més bé des de 2012. I ara ho hauria fet nou com a suport.

De la qual cosa podem deduir que, correccions puntuals a part, el lògic és que continuem apostant per les pujades en el petroli de cara a les pròximes setmanes/mesos. I sempre que no s'anul·li el buit alcista que deixarem aquesta setmana. Per sobre, pel costat de les resistències, la més important en aquest moment la trobem en els màxims anuals: els 75,60 dòlars.

brent170919
Gràfic setmanal - Futur Brent continu

Noticias relacionadas

contador