ep logo de gasolinera repsol
REPSOL - Archivo

Ha estat obrir les portes el mercat i Repsol s'ha arribat a deixar durant els primers cinc minuts de la sessió un 5,80%, havent negociant durant aquest interval 1.666.000 títols.

  • 14,84€
  • 0,51%
Análisis Técnico
S1
10.24
S2
11.78
R1
12.60
R2
12.60
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Repsol es despertava aquest matí amb fortes caigudes que a priori no tenien gaire sentit, ja que no hi ha notícies empresarials de cap tipus i el petroli segueix aguantant el tipus a la zona de màxims anuals. Encara que, com a analista tècnic, ja sabeu que no necessitem notícies, només ens limitem a analitzar el preu, que no és altra cosa que el resultat entre l'oferta i la demanda. Que no és poca cosa. I el que ens segueix dient el preu és que aquí no ha passat res. Tot segueix en ordre, tot segueix sota control.

Independentment que el títol pugui entrar o no en una petita fase correctiva de curt termini que d'alguna manera dreni/ajusti proporcionalment les importants pujades prèvies, del 26% des dels mínims de setembre, la tendència de fons continua sent alcista. I tot suggereix que més tard o més d'hora aquest posi rumb cap a la important resistència que presenta en la directriu baixista que uneix tots i cada un dels màxims decreixents des dels màxims històrics de 2018 i que passa en aquest moment per la zona dels aproximadament 12,60-12,70 euros.

rep121021
Gràfic setmanal de Repsol

Noticias relacionadas

contador