ep archivo   fbrica de grifols barcelona
EUROPA PRESS - Archivo

Des dels mínims de desembre als 15,08 euros els títols del fabricant d'hemoderivats han arribat a pujar un 15%. És un simple rebot dins un immens oceà baixista de fons. Res més.

  • 8,34€
  • 0,51%
Análisis Técnico
S1
12.57
S2
18.86
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Res no cau indefinidament pels segles dels segles. No ho oblideu mai. Igual que dins una tendència alcista de fons necessitem que els preus corregeixin (fases de reacció) per continuar pujant, passa el mateix amb les tendències baixistes. Necessitem rebots contra tendència per continuar caient. Dit això, figura de tornada a l'alça no tenim, almenys no de moment. Això no vol dir que més endavant no la puguem tenir.

Però ara mateix només tenim un tímid rebot dins una clara tendència baixista de fons, o primària. I prova d'ells és que els màxims i mínims decreixents se succeeixen una vegada i una altra, a més del fet que el valor cau un 50% des dels nivells prepandèmia. Encara més, encara que rebotés cap a la primera resistència important (abans suport), als 18,85 euros (mínims de març del 2021) aquí no hauria passat absolutament res. Molt ha de pujar aquest valor per replantejar-nos la possibilitat que el final de la fase correctiva vigent hagi arribat al final.

grf140122
Gràfic setmanal de Grifols

Noticias relacionadas

contador