ep archivo   grifols 20210729093011
GRIFOLS - Archivo

JP Morgan ha retallat el preu objectiu de Grifols des dels 24 euros fins als 18,50 euros per acció i ha mantingut la seva recomanació a neutral, fet que ha provocat que les accions de l'espanyola caiguin amb ganes més d'un 2%.

  • 8,66€
  • 5,25%

A l'informe, els experts de l'entitat creuen que el 2022 promet per al sector farmacèutic a causa dels nous llançaments. A més, veuen la possibilitat que es resolgui la reforma de la sanitat nord-americana amb un impacte relativament limitat en els beneficis del sector, cosa que podria eliminar un llast que hi ha pesat durant els últims cinc anys.

Tot i això, creuen que el conjunt de les farmacèutiques tenen un creixement continuat dels beneficis per acció, que esperen que sigui d'un 10% el 2022, d'acord amb les expectatives del consens.

"Veiem una perspectiva positiva, i creiem que el sector farmacèutic hauria de continuar mantenint almenys la seva prima respecte al mercat", afirmen.

Entre totes, destaquen Merck, pel seu important potencial de millora dels beneficis; Bayer, per l'atractiva recompensa de risc a la possible acceptació del cas pel Tribunal Suprem; i Astra Zeneca, pel creixement significativament infravalorat, entre les de més capitalització.

Entre les de mitjana capitalització, grup on s'emmarca Grifols, es decanten per UCB, a causa de les importants catalitzadors de la cartera; i Hikma, pel fort creixement dels genèrics gràcies als nous llançaments.

Pel que fa a les de petita capitalització, es queden amb Argenx, per l'augment dels resultats de la fase III de Vyvgart; i Oxford Nanopore, per la història d'innovació convincent.

Així mateix, cal destacar la pujada de la perspectiva d'Ipsen fins a neutral.

Noticias relacionadas

contador