ep oryzon genomics
ORYZON GENOMICS - Archivo

Des de finals de gener el títol està desplegant un estret moviment lateral i en la sessió d'aquest dilluns el preu s'ha col·locat just en nivells de resistència importants.

  • 2,00€
  • 0,91%

Els títols d'Oryzon Genomics s'estan desplaçant lateralment en els últims mesos, amb una zona de suport en els 3,30-3,33 euros i com primera resistència la zona actual, l'entorn dels 3,70 euros. Encara que presenta una resistència de major importància en els màxims anuals: els 3,95 euros. De fet, d'aconseguir confirmar més endavant i en preus de tancament per sobre dels 3,95 euros, remenarem com a escenari més probable una visita als màxims històrics, en els 5,20 euros. El clar increment del volum en les últimes dues sessions ens fa creure que l'atac a la vigent zona de resistència pot tenir èxit en aquesta ocasió.

Al cap i a la fi el lateral dels últims mesos encaixa a la perfecció dins del que seria la fase de reacció/ajusti proporcional de les pujades que van portar el títol des dels 2,06 fins als 3,95 euros en un mes i mig.

oryzon2160419
Gráfico diario de Oryzon Genomics

Noticias relacionadas

contador