ep archivo   fbrica de grifols a parets del valls barcelona
EUROPA PRESS - Archivo

Divendres de la setmana passada els títols de Grifols van arribar a pujar un 15%, deixant un buit alcista al nivell dels 22,37 euros i amb un fortíssim volum de negociació. Ara aquest buit és el suport que cal respectar sí o sí, almenys per a trading.

  • 8,38€
  • -3,26%
Análisis Técnico
S1
21.40
S2
26
R1
27.09
R2
27.09
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Les fortes pujades de divendres es van deure a la notícia sobre l'abandonament en uns dels seus medicaments del seu rival nord-americà Vertex. Dit això, no sabem si el buit alcista dels 22,37 euros s'omplirà totalment o no. L'experiència em diu que aquest tipus de buits se solen omplir al voltant del 50% i des d'aquí els preus recuperen posicions de nou. Cosa que vol dir que hi ha la possibilitat que des dels nivells actuals el títol tracti de reestructurar-se a l'alça de nou. En qualsevol cas l''ordre de prou pèrdues és el mateix tant si decideix omplir el buit sencer o no. L'ordre de prou pèrdues és el propi buit: els 22,37 euros.

Per tant, l'ideal en aquest moment seria tractar d'obrir llargs (posicions alcistes) als diferents nivells de preu més propers possibles al buit alcista amb ordre de prou pèrdues (en preus de tancament) en el propi buit. És a dir, sempre que la cotització no tanqui per sota dels 22,37. Per sobre, pel costat de les resistències, tenim la zona dels 26 euros (màxims de gener i de juny).

grf170621
Gràfic diari de Grífols

Noticias relacionadas

contador