ohl casco

Aquest dilluns els títols d'OHL tancaven en els màxims del dia (+2,76%) i van confirmar així una petita figura de volta d'implicacions alcistes.

  • 0,31€
  • -1,87%

Des de principis de 2018 tenim els títols d'OHL desplegant impecables màxims i mínims decreixents. A més de la potencial formació en 'cap i espatlles' que a dia d'avui segueix intacta. Cosa que no és cap impediment perquè, entre mitges, assistim a importants rebots contra tendència.

Dit això, a més curt termini tenim una clara formació de volta en 'doble vall’ que s'hauria confirmat després de superar la resistència que presenta als 2,94 euros. I com a objectiu de pujada (mínim teòric) tenim la zona dels aproximadament 3,3 euros. En qualsevol cas, de moment estem parlant de la possibilitat d'un rebot de certa entitat dins d'una clara tendència baixista d'ordre major. L'únic que no ens acaba de convèncer és que el trencament de la 'línia clavicular' de la formació s'ha produït amb un volum baix, en línia amb el qual s'està negociant els últims dies. O sigui, no tenim confirmació per part del volum.

Gràfic diari d'OHL

Noticias relacionadas

contador