ep juntaaccionistasohl 20180109143502
OHL
0,33€
  • 0,01€
  • 4,32%

OHL ha informat aquest divendres que, dins el procediment d'acomiadament col·lectiu de contractes de treball iniciat el passat mes d'abril l'afectació se circumscriu a la plantilla d'estructura d'OHL a Espanya, s'ha arribat a un acord amb els representants dels treballadors pendent de ratificar per l'Assemblea de treballadors de la companyia.

Segons aquest acord, s'ha fixat una extinció de 140 contractes de treball dins del pla de reducció de costos aprovat per la companyia "amb la finalitat d'ajustar el seu model organitzatiu a la nova realitat empresarial", ha assenyalat OHL en un fet rellevant.

OHL va presentar l'actualització del seu Pla de Negoci el passat 16 de maig. Durant aquesta presentació, tant el president de la companyia, Juan Villar-Mir, com el conseller delegat, Juan Luis Osuna, es van referir als acomiadaments que el grup està duent a terme i van destacar com de dur resultava per a la companyia prendre aquestes mesures. Alhora, però, van subratllar la necessitat que OHL es converteixi en una companyia "més petita i més rendible".

Noticias relacionadas

contador