ep archivo   logotipo de tesla
TESLA - Archivo

En intradia encara no tenim un nou màxim històric, ja que aquest es va marcar al gener als 900,40 dòlars i el màxim d'aquest dijous van ser els 900 dòlars. Faltaria una petita empenta més per aconseguir-ho.

  • 147,05$
  • -1,92%
Análisis Técnico
S1
800
S2
900.40
R1
1000
R2
1000
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Per poder tenir la confirmació definitiva que els títols de Tesla han batut els màxims històrics, tot i que en preus de tancament ja ho han aconseguit, necessitem que aquest se situï per sobre dels 900,40 dòlars: els màxims de gener. I si ho aconseguís en espelmes setmanals i amb folgança, millor que millor. Des d'aquest moment el valor es col·locaria de nou en pujada lliure absoluta, cosa que no és impediment perquè en qualsevol moment pugui respirar una mica (fase de reacció) i corregir/ajustar proporcionalment part de les importants pujades acumulades durant les ultimes setmanes.

I ja sabem que aquest valor quan es posa a pujar ho fa amb ganes. Per tant, per sobre dels màxims de gener no podem descartar que tracti de buscar els psicològics 1.000 dòlars per acció. No es tracta d'una resistència real ja que no té, però és un número rodó i psicològic que perfectament pot actuar com a resistència temporal. Per sota, per la banda dels suports, el més immediat el tenim en un petit buit alcista que ens ha deixat recentment a la pujada, els 843 dòlars.

tsla221021
Gràfic diari de Tesla

Noticias relacionadas

contador