ep fwd naturgyla us desarrollansoftware inteligenteoptimizar instalaciones energeticas renovablesedificios
EUROPA PRESS - Archivo
24,38€
  • 0,02€
  • 0,08%

Rebots a part, o fases de reacció, la veritat és que la fase correctiva dels últims mesos continua intacta. Fase correctiva dins d'una tendència alcista de fons o primària. És fàcil entendre el motiu pel qual creiem que si cal intentar-ho pel costat llarg o alcista a la companyia gasista és a nivells de preu més propers possibles a la base del canal: ara als aproximadament 21 euros.

I mentrestant, al marge, ja que si decidíssim obrir llargs en aquest moment ho estaríem fent en zona de ningú, lluny de suports clau, rellevants.

A mitjans de juliol vam conèixer que (font Europa Press) S&P Global advertia que la proposta formulada recentment per la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC), que suposa una rebaixa del 17,8% de la retribució per la distribució de gas i del 21,8% per al transport i regasificació, podria impactar negativament en la qualificació creditícia de les gasistes espanyoles.

Per a l'agència de qualificació, les retallades proposades per Competència són més grans del que s'esperava, de manera que possiblement farà malbé les companyies encarregades de la distribució i transmissió de gas, principalment Enagás i Naturgy. Tot i que S&P encara no ha anticipat com impactarà aquesta retallada, ja que està a l'espera que es tanqui el període d'al·legacions a la circular de la CNMC. L'agència ha advertit que tindrà en compte com aquestes empreses s'adapten aquesta rebaixa de la retribució en les seves estratègies financeres i en el volum dels seus actius durant les pròximes setmanes, per tal de calcular el potencial impacte negatiu en la seva qualificació creditícia.

Noticias relacionadas

contador