ep naturgy gas natural 20190315104103
EUROPA PRESS - Archivo
23,36€
  • -0,02€
  • -0,09%

Naturgy ha anunciat la venda de les seves filials a Moldàvia a Duet Private Equity Limited. L'elèctrica valora el capital de les companyies a la venda en 141 milions d'euros i empara aquesta operació en el marc del seu Pla Estratègic 2018-2022, que espera "maximitzar el valor dels accionistes" en centrar-se en "regions i negocis estratègics".

La companyia ho ha revelat mitjançant un fet rellevant comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CMNV) que s'ha publicat el matí d'aquest divendres. L'acord ja signat entre Naturgy i Duet Private Equity fa que l'espanyola plantegi un escenari en què la transacció finalitzi abans de finals de juny d'enguany, sempre "subjecte a la materialització de certes condicions i aprovacions".

Les dues filials radicades a Moldàvia que canviaran de propietat són en concret Red Unión Fenosa SA, la companyia de distribució d'electricitat de Naturgy, i Gas Natural Fenosa Furnizare Energie SRL, la societat dedicada a la comercialització d'electricitat de la matriu.

Sengles empreses estan valorades en 141 milions d'euros, incloent-hi els dividends abans del tancament, però Naturgy no espera que l'operació "generi plusvàlues significatives".

Noticias relacionadas

contador