microsoft dl windows 11 start dark pc software technology
Microsoft

Hi ha valors dels quals no hi ha gaire cosa a dir perquè són tan alcistes que l'únic que es pot fer és intentar identificar els suports i les resistències més immediats i poc més. I aquest és el cas de Microsoft.

  • 404,27$
  • -1,84%
Análisis Técnico
S2
311
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Dins de la impecable estructura alcista de llarg termini de Microsoft, tenim una important zona de suport a la recta directriu alcista, amb quatre punts de suport, que uneix tots i cadascun dels successius mínims creixents des del 2015. De suports n'hi ha molts, però ara mateix els rellevants són dos: els 280 dòlars, ja que estem parlant de l'últim mínim creixent, i la directriu alcista dels darrers 5 anys, que passa en aquest moment pel nivell dels 203-204 dòlars. Nivell que ara mateix resulta poc o gens operativa perquè està lluny de la cotització actual.

Aquest és el principal problema dels valors que són molt alcistes, que no és fàcil tornar-hi a entrar si ens n'hem sortit abans d'hora. Aquests solen donar molt poques oportunitats de compra. El que és clar és que quan es recolzi en la directriu alcista dels últims anys, cosa que passarà en el futur sens dubte i que ningú sap quan, ens tornarà a donar un clar senyal de compra.

msft2610212
Gràfic setmanal de Microsoft

Noticias relacionadas

contador