ep archivo   satya nadella consejero delegado de microsoft
MICROSOFT - Archivo

Satya Nadella ha reconegut que el culebró TikTok és "la cosa més estranya en la qual he treballat mai". Recordem que l'empresa estava en negociacions per vendre les seves operacions als EUA davant l'amenaça de l'Administració Trump de vetar l'app.

  • 407,57$
  • 1,65%

Almenys, fins que la seva matriu ByteDance trobés un comprador nord-americà. Aquí va ser on va entrar, entre d'altres, Microsoft, que dirigeix Nadella.

Finalment, Microsoft es va fer enrere al setembre, just després que Oracle fos escollida per proveir servidors 'cloud' per a TikTok. "En primer lloc, han de recordar que TikTok va venir a nosaltres, nosaltres no vam anar a ells", rememora Nadella durant la Code Conference de Beverly Hills.

"TikTok estava enmig de molts problemes i necessitaven un soci", continua el CEO de Microsoft. En un primer moment, la companyia buscava un proveïdor de 'cloud' que, a més, oferís serveis de seguretat. "Estava molt intrigat, i és una gran propietat", reconeix Nadella.

Les operacions de TikTok als EUA mai van ser venudes. Al juny d'aquest any, el nou president dels EUA, Joe Biden, va signar una ordre executiva per revocar la segellada abans per Trump.

Noticias relacionadas

contador