ep archivo   gasolinera de repsol ubicada en madrid abierta tras el anuncio realizado por la
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

Si recordeu, fa un mes dèiem allò que si teníem clar l'ordre de prou pèrdues en els títols de la petroliera, podíem obrir llargs (posicions alcistes) en el valor. I fins avui.

  • 14,72€
  • -1,90%
Análisis Técnico
S2
10.35
R1
10.70
R2
10.70
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

En realitat tot segueix exactament igual que al que comentàvem a principis de juliol en el sentit que el suport dels 8,69 euros en Repsol no s'ha perforat en cap moment. Aquest nivell es correspon al seu torn amb els màxims de gener. De manera que el nivell de preus que en el seu moment va actuar com a resistència ha actuat posteriorment com a suport (retrocés temporal). De la qual cosa es dedueix que, mentre aquesta resistència aguanti, hi ha la possibilitat que el preu tracti de reestructurar-se de nou a l'alça amb objectiu als màxims anuals (11,22) i per sobre, fins i tot, la directriu baixista que uneix tots i cada un dels màxims decreixents des de juliol de 2018.

Es tracta d'una recta resistència dinàmica, amb tres punts de tangència i per això podem parlar de directriu baixista, que passa en el moment actual pels aproximadament 12,65 euros.

rep060921
Gràfic setmanal de Repsol

Noticias relacionadas

contador