ep una pancarta publicitaria de masmovil en el escaparate de una tienda
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo
22,50€
  • 0,00€
  • 0,00%

En teoria, cal apostar per imminent rebot després una caiguda del 20% des dels màxims d'octubre. I el motiu no n'és altre que el buit alcista que tenim a la volta de la cantonada.

Análisis Técnico
S1
16.12
S2
21.72
R1
24
R2
24
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Primer de tot, cal reconèixer que esperava una reacció alcista en els títols de MásMóvil a la zona dels aproximadament 20 euros, per on passava l'antiga directriu baixista (retrocés temporal) que unia tots i cada un dels màxims decreixents des dels màxims històrics als quals va arribar el març de 2018. Però la caiguda l'ha portat una mica més avall. D'alguna manera, es pot dir que la tendència en els títols de MásMóvil, en el pitjor dels casos, és lateral. Però si ens fixem a curt termini, la veritat és que estem, en teoria, davant d'una oportunitat de compra, ja que el preu s'ha frenat al principi del buit alcista que presenta als 18,64 euros.

O dit amb altres paraules, és ara o mai quan podem llançar-nos a la piscina. A més, l'oscil·lat de moment estocàstic està clarament sobrevenut i a poc que comenci a pujar pot ser que, fins i tot, ens construeixi divergències alcistes. Com resistències més immediates tenim, en primer lloc, els 21,72 euros i per sobre, els 24 euros.

masmovil191119

Noticias relacionadas

contador